Verkiezing van de Leukste Bakker

Verkiezing van de Leukste Bakker

Op 8 maart 2015 is tijdens een drukbezocht Bakkersvak2015 Brood- en Banketbakkerij Gebr. Van Den Berg uit Maasdijk uitgeroepen tot de Leukste Bakker van Nederland 2014/2015. 

 


Bekijk hier alle foto's van de Award Uitreiking

 

Twitter als prachtig medium

We vinden het altijd super leuk de verschillende tweets die tijdens de verkiezing verstuurd zijn terug te lezen. Omdat we iedereen een kijkje in deze tweets gunnen, hebben we een overzicht gemaakt van een aantal leuke tweets!
 


Klik op de afbeelding voor volledige weergave

 

Provinciewinnaars

Daarnaast zijn de provinciewinnaars bekend gemaakt tijdens de Award Uitreiking. 

 

Provincie Winnaar
Drenthe Bakkerij Timmer uit Gasselte 
Flevoland Bakkerij Scheunhage uit Lelystad
Friesland Bakkerij Schuurmans uit Leeuwarden
Gelderland Bakkerij Bart uit Zaltbommel
Groningen Bakkerij timmer uit Stadskanaal
Limburg Bakker Mestrom (Markt) uit Geleen
Noord-Brabant Banketbakkerij-Tearoom H. van Haaren uit Breda
Noord-Holland Bakkerij Roos (Groest) uit Hilversum
Overijssel Bi'j oons uit Haaksbregen
Utrecht Bakker Albert uit Zeist
Zeeland La Via uit Renesse
Zuid-Holland Brood- en Banketbakkerij Gebr. Van den Berg uit Ma
   

Bekijk hier de uitslag per provincie
Bekijk hier de landelijke uitslag 

 

 

Ketens en creatiefste bakkers
Ook zijn de beste Bakkers Ketens bekend gemaakt. Dit zijn Timmer De Echte Bakker (XS), Bakkerij Mestrom (S), Supervlaai (M), Bakkerij Schellens (L) en Heerlijk & Heerlijk (XL). En tot slot zijn drie bakkers beloond met een Creativiteit Award: Bakkerij Manintveld, ’t Broodhuysje Valkenswaard en Bakkerij Timmer.


 

 

Cheque voor Pink Ribbon en applaus voor Partners & Supporters

Tijdens de Award Uitreiking werd ook een mooie cheque uitgereikt aan de stichting Pink Ribbon. Dit goede doel zet zich in voor de strijd tegen borstkanker. Tijdens de Award Uitreiking lieten de bakkers hun waardering blijken voor de partners en supporters van de verkiezing. Naast Pink Ribbon en Family Brands zijn ook Bakkersvak, OndernemersUnited en Bakkers in Bedrijf aan de verkiezing verbonden als partner. De verkiezing wordt daarnaast ook ondersteund door Koopmans Meel, Dossche Mills, Van Asselt & Alferink en CSM. De organisatie is in handen van Vote Company.

 

 

We kijken terug op een zeer geslaagde editie van de Verkiezing van de Leukste Bakker. En hebben er al weer zin in om de volgende editie te gaan organiseren. Bent u actief binnen de bakkersbranche en heeft u interesse om als partner of supporter de verkiezing te ondersteunen? Neem dan contact op met Marcel Demper via marcel@votecompany.nl   

 

Wilt u ook een verkiezing of award uitreiking organiseren maar de organisatie aan een echte specialist uitbesteden?  Neem dan nu contact op met Vote Company