Verkiezing van de Leukste Bakker

Kom met het hele team naar de Award Uitreiking!

U kunt helaas niet meer stemmen. De finale van de Verkiezing van de Leukste Bakker is afgelopen. We bedanken alle stemmers hartelijk voor hun stem en alle bakkers bedankt voor de sportieve deelname en het grote enthousiasme voor de verkiezing.

 

De Top 3 bakkers per provincie in willekeurige volgorde is hier te vinden. Tijdens de Award Uitreiking worden de winnaars per provincie bekend gemaakt.


De Top 3 Ketens is in willekeurige volgorde hier te vinden.

 

Op zondag 8 maart 2015 vindt de feestelijke Award Uitreiking plaats van de Verkiezing van de Leukste Bakker tijdens Bakkersvak2015 in Rosmalen. Daar worden de nummer 1, 2 en 3 van iedere provincie gehuldigd en worden de winnaars in ieder provincie bekend gemaakt. Ook wordt bekend gemaakt welke Bakker de landelijke winnaar is geworden, wie de Keten Awards hebben gewonnen en wie er naar huis gaat met de Awards voor Creativiteit!

 

Het programma op 8 maart 2015 ziet er als volgt uit:

- 13.00 uur: Award Uitreiking provincies: Noord-Holland, Gelderland, Zeeland

- 13.45 uur: Award Uitreiking provincies: Flevoland, Overijssel, Zuid-Holland

- 14.30 uur: Award Uitreiking provincies: Limburg, Utrecht, Drenthe

- 15.15 uur: Award Uitreiking provincies: Noord-Brabant, Friesland, Groningen

- 16.00 uur: Bekendmaking en uitreiking Leukste Bakker van Nederland, Keten Awards, Creativiteit Awards & overhandiging cheque aan Pink Ribbon

 

Tussen de uitreiking van de Awards aan de provinciewinnaars door kunnen alle gemeentewinnaars hun gemeentecertificaat in ontvangst nemen. Tot en met 14 februari 2015 konden gemeentewinnaars zich aanmelden om hun gemeentecertificaat in ontvangst te nemen tijdens de Award Uitreiking.  

 

 

Bakkersvak2015 is voor iedereen vrij toegankelijk. Gratis entreekaarten kunt u verkrijgen via de website van Bakkersvak2015

 

Heeft u nog vragen? Stuur dan een mail naar vragen@leukstebakker.nl